İZMİR / MENEMEN - Menemen Anadolu Lisesi

Menemen Anadolu Lisesi

YAHŞELLİ MAHALLESİ MANİSA ASFALTI CADDESİ NO52/1 YAHŞELLİ / MENEMEN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişime açık öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen yüksek moral değere sahip kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili,becerili, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişin ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
AKADEMİK VE SPORTİF BAŞARILARIMIZ "BAŞARILARIMIZ" MENÜSÜNE EKLENMİŞTİR.
Öğretim Şekli :Normal (Gündüzlü)
09.00-16.05
Kaloriferli olup, fueloil yakıtı kullanılmaktadır.
İngilizce ve Almanca
Ulaşım
IŞIKLAR MEVKİİ YAHŞELLİ / MENEMEN (MENEMEN DEVLET HASTANESİNİ 250 M. İLERİDE SAĞDA. TİCARET LİSESİ YANI) KARŞIYAKADAN MENEMEN BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE GELİNEBİLİR. MENEMEN İZBAN DURAĞINA 1500 METRE UZAKLIKTA VE YÜRÜME 20 DAKİKADA OKULUMUZA ULAŞILABİLİR. TEL: 0232 832 4665 FAX:0232 832 4667 EMAİL:317116@meb.k12.tr
IŞIKLAR MEVKİİ YAHŞELLİ / MENEMEN
İl MERKEZİNE 30 km uzaklıktadır. İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.